2013. június 25., kedd

Vitaking Acai Berry kapszula - Jelenlegi ára: 5 240 Ft

Az Acai (ejtsd: ászáj vagy ászái) bogyó vagy Acai gyümölcs hatalmas pálmán nő az amazóniai esőerdőben, és olyan, mint egy lila üveggolyó vagy szőlő. Nagyon finom trópusi íze van. Észak-Brazíliában, az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, gyógyító hatása legendás.
Az amazóniai acai bogyó 10-szer annyi antioxidánst tartalmaz, mint a szőlő és 2-szer annyit, mint a kékáfonya. Emiatt a világon a legjobb tápértékkel rendelkező gyümölcsŹnek tartják, tehát rendkívül egészséges. Lehet, hogy ez a legtökéletesebb étel a világon, mivel tele van tápanyagokkal, beleértve vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, étkezési rostot. A termékben található polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. Az acai az áfonyák közt a legmagasabb mikro tápanyag tartalommal bír. Antioxidáns tartalma többszöröse a nálunk ismert áfonyákénak.
Tartalmaz komplex formában egy csomó olyan tápanyagot, amit a hagyományos étrend nem. Ez az egyetlen oka, hogy hozzájárul a fogyókúrához. Nem éget zsírt, nem okoz semmi látványos testi elváltozást, amitől soványabbak lennénk, viszont biztosítja azokat a hiányzó tápanyagokat, amik hiányában a fogyókúra csak egy újabb egészség romboló tevékenység lenne.
Napi ajánlott mennyiség:
2 kapszula a nap bármely időszakában, kevés étellel A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!
Kiszerelés: 60 db
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 5 240 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 09:29
. Vitaking Acai Berry kapszula - Jelenlegi ára: 5 240 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése