2013. május 22., szerda

UTIFILMEK 3. - MAGYARORSZÁG DVD, ÚJ, BONTATLAN - Jelenlegi ára: 990 Ft

Hang: Magyar - Stereo
Képformátum: 4: 3
Hossz: 60 perc
Leírás: Magyarország ezeréves múltat ? rz? kis ország Európa szívében. A kontinens egyik legszebb f? városa, Budapest mellett a turisták többsége a pusztára, a lovas múlt emlékeire kíváncsi. Pedig mennyi minden mást nyújt még Magyarország. A Balaton strandjait, Hévíz melegviz? tavát, a Miskolctapolcai barlangfürd? t.
A Dunakanyart Szentendre, Visegrád és Esztergom számtalan m? emlékével, kastélyokat, mint a keszthelyi, gödöll? i és a fert? di, várakat, mint az egri, sárospataki és sümegi. Borvidékeket és pincesorokat Tokajban, Villányban vagy Badacsonyban. Gyönyör? városokat, mint Pécs, Sopron, K? szeg és Eger. Szelíd dombságokat, templomokat és kilátókat, erd? ket és barlangokat, múzeumokat és nagy folyókat, kit? n? konyhát és csábító programokat...
Útvonal
Budapest, Szentendre, Visegrád, Esztergom, Gödöll?, Zsámbék, Tata, Velencei-tó, Veszprém, Pannonhalma, Herend, Sopron, K? szeg, Fert? d, Hévíz, Tapolca, Nagyvázsony, Balaton, Szenna, Pécs, Siklós, Kalocsa, Mez? kövesd, Szeged, Ópusztaszer, Hortobágy, Debrecen, Sárospatak, Miskolctapolca, Lillafüred, Szilvásvárad, Eger, Hollók?


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2013-05-28 10:05
. UTIFILMEK 3. - MAGYARORSZÁG DVD, ÚJ, BONTATLAN - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése