2013. április 26., péntek

Funke digitális TV antenna, Mindig TV kompatibilis - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

 
ODSC 100 DVB-T kültéri, aktív antenna digitális földfelszíni műsorszórás vételéhez.
 
Ismertető:
 
DVB-T antenna kültéri használathoz
200x jelerősítés
Beépített zajszűrés
100% Holland minőség
 
Tulajdonságok:
 
Teljes jelerősség: 23 dB
Csatornák: 5-12 (174-240 MHz),
21-69 (470-862 MHz)
Csatlakozás: 75 Ω / F-csatlakozó
Fogyasztás: 5 V / 30 mA
Méret: 223 x 237 x 25 mm
 
A csomag tartalma:
 
ODSC-100 kültéri DVB-T antenna
Fali- és oszloptartó
Használati utasítás
 
Új állapotban, csomagolás nélkül, fél évig problémamentesen használtuk, de fizetős tv-re váltás miatt a szolgáltató antennáját használjuk már. Minőségi, márkás darab, nem kínai gagyi.
Csere, beszámítás nem érdekel. Minden terméket gondosan tesztelek, az összes elérhető információt megadok róla, ha ennek ellenére bármilyen kérdés merül fel Önben, kérem vásárlás előtt kérdezzen.
A termék átvehető napközben hétfőtől csütörtökig Budapesten a XV. Kerületben, esténként az M0 Rákospalota és Dunaharaszti kihajtók közötti szakaszán. Hétvégén terméket átadni nem tudok, telefonon sem vagyok elérhető.  
Ha nem személyesen szeretné átvenni a terméket, kérem a szállítási adatoknál található költséggel megnövelt összeget utalja az értesítőben kiküldött számlaszámra.
Kérem a vevőt, hogy önmagától jelentkezzen az értesítőben található telefonszámon vagy e-mailben a vásárlást követő 3 napon belül, és 5. napig az esetleges banki átutalást rendezze, illetve vegye át személyesen a terméket, 7 nap után a csendet automatikus negatívval jutalmazom.
Licitet nem törlök, a termék átvételével kapcsolatos időhúzást és nyavalygást kérem mellőzzék, véletlen licitálásokat nem veszek figyelembe, aki megvásárolja, az legyen szíves átvenni a termékét. Értékelés nélküli felhasználók kérem, ne licitáljanak!
 
 


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2013-05-14 12:50
. Funke digitális TV antenna, Mindig TV kompatibilis - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése